Over dbg-Energy

Onze missie

Onze missie is simpel: Wij willen verduurzaming eenvoudig maken. Of het nou gaat om een simpel huis of om een complex bedrijfspand, iedereen heeft behoefte aan een duidelijk en professioneel advies. Dit doen wij door in overleg tot een persoonlijke totaaloplossing te komen. Wij het gedoe, jij het gemak.

Daarbij geloven wij dat iedereen kan besparen door te verduurzamen. Want door slim te verduurzamen kan iedereen zowel CO2, stroom, gas als geld besparen. En wie wil dat nou niet?

Wij streven naar totaaloplossingen

 • Jouw partner in verduurzaming
  dbg-Energy is jouw partner bij het verduurzamen van je huis of pand. Wij zijn één aanspreekpunt voor al jouw verduurzamings vragen en gaan hierbij regelmatig de extra mijl. 
 • Elke klant is waardevol
  Binnen dbg-Energy behandelen wij elke klant zoals we zelf behandeld willen worden. Dit zal je bij ons merken in het adviesproces, bij de uitvoering en in de navolging. 
 • Altijd eerlijk en transparant
  Juist ook als de eerlijke weg ingaat tegen ons eigen belang. Wij streven ernaar om samen tot een totaaloplossing te komen die jouw situatie het meest recht doet. Zo raden wij regelmatig plannen af als deze ons niet verstandig genoeg lijken.
 • Brede expertise
  dbg-Energy is een onderdeel van de Den Boon Group. Deze is al meer dan 25 jaar actief in verschillende expertises van de bouw- en installatiewereld. Zo kan je ons ook inschakelen voor projecten in en/of rondom je huis of pand.

Elke installatie een veilig feestje

Wij genieten van ons werk. Elke installatie is voor ons een veilig feestje. Naast dat wij jou een fijne ervaring willen geven, vinden wij het namelijk ook erg belangrijk om veilig te werken. Vandaar dat wij zullen werken met de juiste veiligheidsvoorzieningen.

Ook leggen wij graag uit wat wij gaan doen voordat we beginnen met installeren. Zo zorgen onze adviseurs ervoor dat je van tevoren weet wat je kan verwachten en zullen onze installateurs na kennismaking het project nog even met je doornemen.