Over dbg-Energy

Over ons

dbg-Energy

Onze missie is simpel: Wij willen verduurzaming eenvoudig maken. Of het nou gaat om een simpel huis of om een complex bedrijfspand, iedereen heeft behoefte aan een duidelijk en professioneel advies. Dit doen wij door in overleg tot een persoonlijke totaaloplossing te komen. Wij het gedoe, jij het gemak.

Ons DNA

Hoe wij ons onderscheiden

Bij dbg-Energy vinden wij persoonlijk en eerlijk advies erg belangrijk. Juist ook als het tegen ons eigen belang ingaat, zo raden wij regelmatig plannen af. Wij staan voor slimme verduurzamingsplannen welke zich gaan terugverdienen.

Bij dbg-Energy denken wij in totaaloplossingen. dbg-Energy is een onderdeel van Den Boon Group. Deze is al meer als 25 jaar actief in verschillende expertises van de infra, bouw- en installatiewereld. Hierdoor hebben wij alles in huis om jouw woning of bedrijfspand compleet te verduurzamen.

Wij staan voor professionaliteit, door professioneel te werk te gaan heb je namelijk het langst plezier van je investering. De producten waarmee wij werken zijn betrouwbaar en kwalitatief. Voor de installatie nemen wij de tijd om het op een juiste en nette manier te doen.

Bij dbg-Energy vinden wij vriendelijk en respectvol met elkaar omgaan belangrijk. De ander behandelen zoals wij zelf behandeld willen worden. Dit creëert een prettige samenwerking of een langdurig partnerschap. Dit zal bij ons te merken zijn in het adviesproces, bij de uitvoering en in de navolging.

Een installatiedag

Een inkijk in één van onze installatiedagen

Met zonnepanelen wek je zelf je eigen stroom op. Hiermee dek je het eigen verbruik en bespaar je direct op je energierekening.

Daarnaast kunnen zonnepanelen een mooie voeding zijn voor andere producten, zoals een laadpaal, warmtepomp of airco!

In onderstaande video nemen wij je mee in één van onze installatiedagen, om ons wat beter te leren kennen.