Gratis zonnepanelen met SNN subsidie

Is jouw huis of bedrijf al vergoed voor schade die de aardbevingen hebben aangericht?

Schadecompensatie door gaswinning in Groningen

De aardbevingen door gaswinning hebben allerlei soorten schade veroorzaakt in Groningen, zowel fysiek als mentaal. Gelukkig komt de overheid eindelijk met schadecompensatie. Grote kans dat jij recht hebt op een vergoeding bij SNN. SNN (Samenwerkingsverband Noord-Nederland) is een overheidsinstelling in Groningen, bij het SNN kan je voor verschillende soorten subsidies in aanmerking komen.

Investeer jouw SNN subsidie in zonnepanelen

SNN biedt verschillende subsidie omtrent waardevermeerdering en verduurzaming. Een voorwaarde van de subsidie is dat je het bedrag steekt in jouw pand of woning, zodat jouw pand weer in waarde stijgt. Door in zonnepanelen of in een warmtepomp te investeren wordt jouw woning meer waard, en bespaar je direct op jouw maandelijkse kosten.

De subsidiebudgetten kunnen oplopen tot wel €4.000,- tot €17.000,-. Kom jij in aanmerking voor één van de SNN subsidies, vraag deze dan direct aan! Krijg goedkeuring en weet precies hoeveel je kan uitgeven of besparen aan je zonnepanelen. Vervolgens kan je kosteloos (of heel voordelig) de installatie laten uitvoeren door dbg-Energy. Benieuwd naar de kosten? Vraag alvast een zonnepanelen offerte aan:

Voor wie zijn de SNN-subsidies?

Om in aanmerking te komen voor de SNN subsidies, moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo moet het pand bijvoorbeeld onder het juiste postcodegebied vallen en moet een juist schaderapport aangetoond kunnen worden. Bekijk alle voorwaarden en vereisten per subsidie op de site van SNN. Zowel voor particulieren als ondernemers zijn aparte subsidies beschikbaar welke hieronder zijn uitgesplitst.

SNN-subsidie voor particulieren

SNN biedt verschillende subsidies voor particulieren omtrent waardevermeerdering en verduurzaming, hieronder een aantal uitgesplitst:

SNN-subsidie voor ondernemers

SNN biedt verschillende subsidies voor ondernemers omtrent waardevermeerdering en verduurzaming, hieronder een aantal uitgesplitst:

dbg-Energy helpt je graag verder

Heb je vragen over de SNN subsidie voor zonnepanelen? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder. dbg-Energy is gespecialiseerd in laadpalen, zonnepanelen en warmtepompen. Wil je jouw huis of pand gaan verduurzamen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk hieronder meer informatie over onze diensten.